Tidernas Väg Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Ekonomisk förening som heter Tidernas Väg Ekonomisk förening. Det finns flera verksamheter som liknar Tidernas Väg Ekonomisk förening i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tidernas Väg Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1998-03-04 så har Tidernas Väg Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tidernas Väg Ekonomisk förening och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Tidernas Väg Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Hyttg. 18, 811 30, Sandviken. Vi ni istället prata med Tidernas Väg Ekonomisk förening så kan ni göra det på 070-3266428.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i kommersiellt syfte arbeta med marknads- kommunikation och produktutveckling samt informera om såväl de till medlemmarna hänförliga turistföretag som andra företag som gagnas av besöksnäringen längs väg 272 och 83 (Tidernas Väg) genom Uppland, Gästrikland, Hälsingland och Medelpad.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gisslén Schönning, Carin Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hofstrand, Eva Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvirfvel, Anna Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Kenneth Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennerholm, Robert Gunnar Simon som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Tidernas Väg Ekonomisk förening har 769602-9243 som sitt organisationsnummer.