Smess Ängatorp Stickeri ek. för.

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Sandviken och Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är ett av dem. Statusen för Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2000-06-27. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Smess Ängatorp Stickeri ek. för. ska trivas.

Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att inköpa garn och tillverka strumpor som föreningsmedlemmarna säljer till privatpersoner via mässor, marknader och gårdsbutik. Föreningen skall även tillverka strumpor som marknadsförs och säljs direkt till externa återförsäljare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Smess Ängatorp Stickeri ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Smess Ängatorp Stickeri ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-70211.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Ann-Sofie Åsberg..

De som är på något sätt har med Smess Ängatorp Stickeri ek. för. är Hallberg, Görel Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Ann-Sofie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Mats Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Smess Ängatorp Stickeri ek. för. har 769605-8721 som sitt organisationsnummer.