Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården

Gävleborgs län

Information

769607-3696 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Sandviken som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården finns i.

Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården har varit registrerat sedan 2001-07-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården så kan ni göra det på telefon genom 0290-37739 eller genom brev på följande adress:
Solbacksg. 12, 812 40, Kungsgården

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Solbacka i Kungsgården och det är Karlsson, Carina Maria Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kähäri, Raimo Sulo Juhani som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjudin, Agneta Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Sten Vilhelm Sören som är född 1942 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant,