Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Ekonomisk förening som heter Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-18 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2001-10-05 så har Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening varit registrerat och sedan 2002-02-18 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Sveav. 16 C, 811 40, Sandviken. Vi ni istället prata med Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening så kan ni göra det på 026-250494.

Föreningen har till syfte att främja medlemmarnas ekonomiska och sociala intresse genom att bedriva daglig verksamhet för personer som har rätt till detta enligt Lss !9p.10 daglig verksamhet. Samtliga medlemmar deltar i föreningen som producenter av tjänster och produkter. För detta ändamål skall föreningen: - hyra och förvalta ändamålsenliga lokaler - teckna avtal med kommuner och landsting om vård och omsorg för målgruppen e o - erbjuda kulturell verksamheti form av musik, bild, konsthantverk, drama till målgrupperna: psykiskt utvecklingsstörda, psykiskt sköra, dementa och hjärnskadade - försälja utbildning till kulturarbetare och vårdskolor - samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Almén, Per Gunnar Harald som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Henry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Siv Janet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Winder, Ingrid Kristina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening. .

Kooperativet Drömfabriken Ekonomisk förening har 769607-5998 som sitt organisationsnummer.