Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening finns. I Sandviken så finns det många olika Ekonomisk förening och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening tillhör bolagstypen Ekonomisk förening och företaget har ej F-skatt. Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening så kan ni göra det genom att skicka er post till Storsjöv. 1, 810 22, Årsunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-290040.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening har idag 769607-7432 som sitt organisationummer.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Håkan Andersson. är den som för stunden ansvarar för Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att: vara ett naturligt nätverk för årsunda utveckling, tillvarata ortens tillgångar och verka för en positiv utveckling i bygden, marknadsföra årsundas sevärdheter, främja årsundas intressen avseende kontakter med kommunen och andra myndigheter.

I Årsunda Turism och Utveckling Ekonomisk förening så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alenius, Carl Gustaf Alexander som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Kristina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, .