Järbo Turism turistboende ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Järbo Turism turistboende ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Järbo Turism turistboende ekonomisk förening finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Järbo Turism turistboende ekonomisk förening som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2004-02-09. Men sedan 2004-04-01 så har Järbo Turism turistboende ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Halvarsbacken 7 C, 811 71, Järbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Järbo Turism turistboende ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-71028.

Sandviken arbetar för att företag som Järbo Turism turistboende ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Järbo Turism turistboende ekonomisk förening. Det finns flera företag i Gävleborgs län.

Ändamålet med föreningen är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att erbjuda uthyrning av turistlägenheter alt. fritidslägenheter för kortare samt längre vistelse i Järbo och att verka för att antalet besökare och turister ökar i Järbo. Medlemmarna deltar i verksamheten genom att vara konsumenter samt med egna arbetsinsatser. Föreningen arrangerar även paketresor enligt eget program samt efter kunds önskemål. Föreningen kan även driva annan med ovanstående beskrivning förenlig verksamhet. Föreningens huvudsakliga verksamhetsområde är Järbo med omnejd.

Firmatecknare för Järbo Turism turistboende ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Solveig Birgitta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Järbo Turism turistboende ekonomisk förening och det är följande personer, Bäckius, Lilian Birgitta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Solveig Birgitta som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Anna Greta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för Järbo Turism turistboende ekonomisk förening är 769610-4459.