JE Däck o Motorsport

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och JE Däck o Motorsport är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och JE Däck o Motorsport är ett av dem. Statusen för JE Däck o Motorsport är att Bolaget är aktivt.

JE Däck o Motorsport är ett Enskild firma och skapades 2007-06-04. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som JE Däck o Motorsport ska trivas.

JE Däck o Motorsport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av däck, fälg, motorsporttillbehör samt service.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JE Däck o Motorsport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-17.

Idag är JE Däck o Motorsport och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med JE Däck o Motorsport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0565227.

.

De som är på något sätt har med JE Däck o Motorsport är Edvardsson, Erik Jonas som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JE Däck o Motorsport har 770329-XXXX som sitt organisationsnummer.