Wadéns Äventyrs Service

Gävleborgs län

Information

Wadéns Äventyrs Service är en verksamhet som finns i Sandviken. I Wadéns Äventyrs Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vadén, Johan Lennart som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wadéns Äventyrs Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wadéns Äventyrs Service på telefon 0291-30166.

Äventyrs- och vildmarksverksamhet. Fiskekurser, guideningar, konferenser med möjlighet till övernattningar i tältkåta. Försäljning och uthyrning av fiske- och friluftstillbehör.

Idag är Wadéns Äventyrs Service av bolagstypen Enskild firma.

Wadéns Äventyrs Service är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wadéns Äventyrs Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Wadéns Äventyrs Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wadéns Äventyrs Service så är det följande:

Wadéns Äventyrs Service har 770702-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.