TS Service

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och TS Service är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och TS Service är ett av dem. Statusen för TS Service är att Bolaget är aktivt.

TS Service är ett Enskild firma och skapades 2002-04-02. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som TS Service ska trivas.

TS Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bil och industriservice. Motor, däck, baxning, svets, körning. Specialisering på rally mekaneri och evenemang samt marknadsföring. Konsultation såsom förarprecision, trucklast, lastare, baxning, skärning, rivning, körning, blött grus, asfalt, jord, lera, sand, snö, is, däckval, gummi, säkerhet, tidsberäkning, bränsleförbrukning, kraftutveckling, växelalternativ, svets, lagning, broms. Målning och lackering. Hisservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TS Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-19.

Idag är TS Service och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med TS Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3457336.

.

De som är på något sätt har med TS Service är Söderqvist, Stig Tobias som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TS Service har 770710-XXXX som sitt organisationsnummer.