Cudi Resturang och Pizzeria

Gävleborgs län

Information

781201-XXXX är organisationsnummer för företaget Cudi Resturang och Pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cudi Resturang och Pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Cudi Resturang och Pizzeria finns i.

Cudi Resturang och Pizzeria har varit registrerat sedan 2006-05-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cudi Resturang och Pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Cudi Resturang och Pizzeria är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Cudi Resturang och Pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cudi Resturang och Pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 070-7653089 eller genom brev på följande adress:

Verksamheten består av matlagning med riktning på pizza, kebab, kötträtter och sallader. Lite del med försäljning av tidningar, tobak, minilivs.

Det finns olika personer som har en koppling med Cudi Resturang och Pizzeria och det är Batti, Chazin som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,