Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet är ett företag som finns i Sandviken. I Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Lars Robert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Tord Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderling, Nils Olof Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Backlund, Kjell Göran som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Stig Axel som är född 1934 och har titeln Suppleant, Renöfält, John Sigfrid som är född 1926 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet på telefon 026-257148.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, två i förening.

Bostadsrättsföreningen Bredmosstorpet har 785500-0183 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.