Bostadsrättsföreningen Bulten

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen Bulten är ett företag som finns i Sandviken. I Bostadsrättsföreningen Bulten finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Ivan Bo Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Leif Esbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Bo Gunnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Pär Gunnar Torbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsbrink, Bo Tobias som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Winqvist, Alice Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Bulten så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Bulten på telefon 0290-71007.

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Bulten av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Bulten är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Bulten innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bostadsrättsföreningen Bulten är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Bulten så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Bulten har 785500-0191 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.