GLUNTEN Bostadsrättsförening

Gävleborgs län

Information

GLUNTEN Bostadsrättsförening är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som GLUNTEN Bostadsrättsförening finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GLUNTEN Bostadsrättsförening som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1949-10-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GLUNTEN Bostadsrättsförening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sandviken arbetar för att bolag som GLUNTEN Bostadsrättsförening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GLUNTEN Bostadsrättsförening. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Att förvärva, uppföra, besitta och förvalta fastigheter i Sandviken för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Firmatecknare för GLUNTEN Bostadsrättsförening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Gustavsson, Berit Elsy Margareta -Wik, Lisbeth Karita.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GLUNTEN Bostadsrättsförening och det är följande personer, Gustavsson, Berit Elsy Margareta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Leif Paul som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Lisbeth Karita som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för GLUNTEN Bostadsrättsförening är 785500-0415.