JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a.

Gävleborgs län

Information

JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. är ett företag som finns i Sandviken. I JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Sven Philip som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gehöör, Per Olof Olle som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bror Erik som är född 1920 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. på telefon 0290-70124.

Att driva qvarnrörelse i Järbo kommun och därigenom förskaffa medlemmarna av föreningen deras behov av mjöl.

Idag är JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. av bolagstypen Ekonomisk förening.

JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. så är det följande:
; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var ; för sig.

JÄRBO nedre Qvarnförening u.p.a. har 785500-0951 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.