Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Sandviken och Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1934-06-18. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att uppföra, förvalta och tillhandahålla allmänna samlings- lokaler och att i dessa erbjuda förhyrarna möjlighet att bedriva förenings-, kultur-, bildnings- och nöjesverksamhet. Föreningen kan också i egen regi svara för sådana verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-71042.

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lennart Olsson och Tomas Wallström, i förening..

De som är på något sätt har med Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening är Björnberg, Elvy Adela som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodman, Gun Elsie Katarina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Henry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bror Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallström, Stig Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Uno Gösta som är född 1932 och har titeln SuppleantJerner, Erik Jonas Allan som är född 1922 och har titeln Suppleant, Wallström, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Suppleant, .

Järbo Folkets Hus Byggnadsförening Ekonomisk förening har 785500-1009 som sitt organisationsnummer.