Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 är ett företag som finns i Sandviken. I Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, Bengt Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Per Arne Ragnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Perla, Liselott Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Proksch, Erhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Kjell Stefan som är född 1954 och har titeln SuppleantHedberg, Maritta Elisabet som är född 1939 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 på telefon .

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Forsberg, Bengt Olof -Hedberg, Per Arne Ragnar -Perla, Liselott Maria -Proksch, Erhard

Bostadsrättsföreningen VIKINGEN nr 1 har 785500-2114 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.