Bostadsrättsföreningen VIOLEN

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Sandviken och Bostadsrättsföreningen VIOLEN är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen VIOLEN är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen VIOLEN är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen VIOLEN är ett Bostadsrättsförening och skapades 1949-11-07. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen VIOLEN ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen VIOLEN inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen VIOLEN och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen VIOLEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-109343.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Aflarenko, Maria Magdalena -Aflarenko, Willy Hans -Johansson, Hans Nestor -Pettersson, Arvid Conny.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen VIOLEN är Aflarenko, Maria Magdalena som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Aflarenko, Willy Hans som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Nestor som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Emma Marga som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Arvid Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Aflarenko, Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln SuppleantAflarenko, Siv Inger Margaretha som är född 1953 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen VIOLEN har 785500-2130 som sitt organisationsnummer.