Storviks Gräv & Konstruktion

Gävleborgs län

Information

Storviks Gräv & Konstruktion är ett företag som finns i Sandviken. I Storviks Gräv & Konstruktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Jon Anders som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Storviks Gräv & Konstruktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Storviks Gräv & Konstruktion på telefon 073-6769096.

Gräv arbeten, markplaneringar, diverse mindre entreprenad, svetsning, ombyggnationer av metallkonstruktioner, försäljning av speciellt anpassade metallkonstruktioner, samt reparationer av metallkonstruktioner.

Idag är Storviks Gräv & Konstruktion av bolagstypen Enskild firma.

Storviks Gräv & Konstruktion är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Storviks Gräv & Konstruktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-04-03 och Storviks Gräv & Konstruktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Storviks Gräv & Konstruktion så är det följande:

Storviks Gräv & Konstruktion har 811020-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.