Linda Johanssons Salong Storgatan 25

Gävleborgs län

Information

Linda Johanssons Salong Storgatan 25 hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Linda Johanssons Salong Storgatan 25 finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Linda Johanssons Salong Storgatan 25 tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Linda Johanssons Salong Storgatan 25 har haft sedan 2007-05-31. Linda Johanssons Salong Storgatan 25 har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Linda Johanssons Salong Storgatan 25 så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-253499.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Linda Johanssons Salong Storgatan 25 har idag 860312-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Linda Johanssons Salong Storgatan 25

Frisörsalong.

I Linda Johanssons Salong Storgatan 25 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Linda Marie som är född 1986 och har titeln Innehavare av enskild firma, .