Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken

Gävleborgs län

Information

885500-1346 är organisationsnummer för företaget Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken är Ideell förening. Det finns idag flera olika Ideell förening i Sandviken som är den kommunen som Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken finns i.

Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken har varit registrerat sedan 2006-03-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kleen, Rose Ann-Louise

Vill ni komma i kontakt med Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken så kan ni göra det på telefon genom 026-259950 eller genom brev på följande adress:
Smedsg. 17, 811 39, Sandviken

Föreningen är en ideell näringpolitisk organisation med ändamål att verka för enskild företagsamhet inom sandvikens kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Ideella föreningen Företagarna i Sandviken med firma Företagarna i Sandviken och det är Eskelund, Gert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Kenth Mats som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Niklas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleen, Rose Ann-Louise som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lätt, Eje Mauritz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vestin Hedin, Maria Helena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotWik, Elisabeth Johanna som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Patric som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindroth, Hans Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant