Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag finns. I Sandviken så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björng. 9, 811 36, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-255982.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag har idag 916467-6430 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag

Legotillverkning av bandprodukter i metall, järn och stål.

I Sandvikens Press & Polerfabrik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åberg, Anna Carin Margareta som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Åberg, Herta Linnea som är född 1921 och har titeln Bolagsman, Åberg, Olof Erhard som är född 1922 och har titeln Bolagsman, .