Gun-Marie Nyström Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sandviken och Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1985-10-14. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gun-Marie Nyström Kommanditbolag ska trivas.

Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisör med hyrstolsavtal.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Gun-Marie Nyström Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Gun-Marie Nyström Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-271482.

; Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Gun-Marie Nyström Kommanditbolag är Nyström Jonsson, Rut Gun-Marie som är född 1948 och har titeln Komplementär, Larsson, Anna Margareta som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Gun-Marie Nyström Kommanditbolag har 916584-6313 som sitt organisationsnummer.