Ovansjö Golvservice Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Ovansjö Golvservice Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Ovansjö Golvservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Ovansjö Golvservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Ovansjö Golvservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-10-10. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Ovansjö Golvservice Handelsbolag ska trivas.

Ovansjö Golvservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och inläggning av mattor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ovansjö Golvservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Ovansjö Golvservice Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Ovansjö Golvservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2142290.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Ovansjö Golvservice Handelsbolag är Landström Sandberg, Maj Karin som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Sandberg, John Thomas som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Ovansjö Golvservice Handelsbolag har 916585-9100 som sitt organisationsnummer.