Elfsberg Bygg Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916586-3508 är organisationsnummer för bolaget Elfsberg Bygg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elfsberg Bygg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Elfsberg Bygg Handelsbolag finns i.

Elfsberg Bygg Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-07-03 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elfsberg Bygg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Elfsberg Bygg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Elfsberg Bygg Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Elfsberg Bygg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2062949 eller genom brev på följande adress:
Gavelstigen 40, 810 22, Årsunda

Byggnadsverksamhet och försäljning av byggmateriel samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Elfsberg Bygg Handelsbolag och det är Elfsberg, Karin Margareta som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Elfsberg, Mats Olov som är född 1952 och har titeln Bolagsman,