Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916586-7061 är organisationsnummer för verksamheten Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag finns i.

Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-03-05 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-275570 eller genom brev på följande adress:
Florag. 8, 811 62, Sandviken

Import, försäljning, uthyrning och reparationer av nya och begag- nade släp- och husvagnar samt tillbehör och reservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Husvagn & Släpvagncentrum Handelsbolag och det är Larsson, Gustav Thommy som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Ågren, Eva Ann-Cathrin som är född 1955 och har titeln Bolagsman,