Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Kommanditbolag som heter Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2003-02-17 så har Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fredriksg. 69, 811 36, Sandviken. Vi ni istället prata med Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag så kan ni göra det på 0735-740062.

Underhåll och reparationer av fastigheter, förvaltning och bokföring.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hedman, Ulf Stig Reino som är född 1961 och har titeln Komplementär, Hedman, Ann Charlotte som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Fastighets & Villa Service, Sr Hedman Kommanditbolag har 916586-7152 som sitt organisationsnummer.