Svanby-Favoriten Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Svanby-Favoriten Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Svanby-Favoriten Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Svanby-Favoriten Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Svanby-Favoriten Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-12-16. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Svanby-Favoriten Handelsbolag ska trivas.

Svanby-Favoriten Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svanby-Favoriten Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Svanby-Favoriten Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Svanby-Favoriten Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-276727.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Svanby-Favoriten Handelsbolag är Fathali-Mamghani, Behrous som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Rouzdar, Sara som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Svanby-Favoriten Handelsbolag har 916672-0053 som sitt organisationsnummer.