Barrsätra Hembageri Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916951-7589 är organisationsnummer för företaget Barrsätra Hembageri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Barrsätra Hembageri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Barrsätra Hembageri Handelsbolag finns i.

Barrsätra Hembageri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-11-11 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Barrsätra Hembageri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Barrsätra Hembageri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Barrsätra Hembageri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Barrsätra Hembageri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-253225 eller genom brev på följande adress:
Barrsätrag. 54, 811 36, Sandviken

Bageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Barrsätra Hembageri Handelsbolag och det är Holmström, Anders som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Jennevret, Monica som är född 1952 och har titeln Bolagsman,