Anndal Fastighets Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Anndal Fastighets Kommanditbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Anndal Fastighets Kommanditbolag finns. I Sandviken så finns det många olika Kommanditbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Anndal Fastighets Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Anndal Fastighets Kommanditbolag har haft sedan 2002-10-17. Anndal Fastighets Kommanditbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Anndal Fastighets Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbov. 20, 811 32, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-218081.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Anndal Fastighets Kommanditbolag har idag 916951-8330 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Anndal Fastighets Kommanditbolag

Äga, förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva byggentreprenad, flyttservice och fastighetsskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

I Anndal Fastighets Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är YMBRA AB som är född och har titeln Komplementär, Larsson, Johnny Karl Erik som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .