Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sandviken och Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1992-07-20. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastik behandling, träning och utbildning. konsultverksam- het inom ergonomi och idrott. försäljning av bandage och liknande inom verksamhetsområdet. handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av Hartwig, Kerstin ensam..

De som är på något sätt har med Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag är Hartwig, Kerstin som är född 1959 och har titeln Komplementär, Hartwig, Margareta som är född 1927 och har titeln Kommanditdelägare, .

Sandvikens Sjukgymnastik Kommanditbolag har 916952-0328 som sitt organisationsnummer.