HH Montage & Service Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916952-0401 är organisationsnummer för företaget HH Montage & Service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HH Montage & Service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som HH Montage & Service Handelsbolag finns i.

HH Montage & Service Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-08-03 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för HH Montage & Service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

HH Montage & Service Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för HH Montage & Service Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HH Montage & Service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-71208 eller genom brev på följande adress:
Yllefabriksv. 34, 811 95, Järbo

Metallegoarbeten (borrning,svetsning,svarvning m.m.) även maskinreparationer av allmänt mekaniskt slag

Det finns olika personer som har en koppling med HH Montage & Service Handelsbolag och det är Andersson, Karin Birgitta som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Hedman, Hans-Åke som är född 1960 och har titeln Bolagsman,