Kvick-Bergkvist Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916952-0575 är organisationsnummer för bolaget Kvick-Bergkvist Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kvick-Bergkvist Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Kvick-Bergkvist Handelsbolag finns i.

Kvick-Bergkvist Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-08-24 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kvick-Bergkvist Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kvick-Bergkvist Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Kvick-Bergkvist Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kvick-Bergkvist Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-290015 eller genom brev på följande adress:
Åkerslundsv. 22, 810 22, Årsunda

Tävlingsverksamhet, uppfödning och träning av hästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kvick-Bergkvist Handelsbolag och det är Bergkvist, Gerd som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Kvick, Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman,