Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1992-11-02. Men sedan 1993-01-01 så har Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyttg. 16, 811 30, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-253720.

Sandviken arbetar för att bolag som Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Frisersalong, försäljning av hårvårdsprodukter, hudcremer bijouterier och därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag är följande:
; ; Firman tecknas av Kristina Johansson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag och det är följande personer, Johansson, Kristina som är född 1948 och har titeln Komplementär, Johansson, Göran som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Frisörerna på Galaxen Kommanditbolag är 916952-1268.