TRÄSMAK Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

TRÄSMAK Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där TRÄSMAK Handelsbolag finns. I Sandviken så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. TRÄSMAK Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket TRÄSMAK Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. TRÄSMAK Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TRÄSMAK Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sanderängsgränd 1, 811 34, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-71149.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

TRÄSMAK Handelsbolag har idag 969604-6615 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för TRÄSMAK Handelsbolag

Tillverkning, renovering och försäljning av allmogemöbler. Butik med försäljning av konsthantverk och allmogemöbler samt beställningsarbeten inom möbelsnickeri.

I TRÄSMAK Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderlund, Benny Ivar som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Söderlund, Ingrid Solveig som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .