DUNO Produkter Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969613-5327 är organisationsnummer för verksamheten DUNO Produkter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DUNO Produkter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som DUNO Produkter Handelsbolag finns i.

DUNO Produkter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-03-28 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för DUNO Produkter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

DUNO Produkter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för DUNO Produkter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med DUNO Produkter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0226-55254 eller genom brev på följande adress:
Vansjö 7, 775 96, Krylbo

Städ, golvvård, fönsterputs, försäljning av kem- och städmaterial, brand och klottersanering.

Det finns olika personer som har en koppling med DUNO Produkter Handelsbolag och det är Dubois, Kerstin Viola som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Nordin, Nils Gustav som är född 1948 och har titeln Bolagsman,