Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag finns. I Sandviken så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag har haft sedan 2003-05-15. Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lembyv. 2, 812 90, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-37306.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag har idag 969621-4296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lars Jansson ensam. är den som för stunden ansvarar för Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag

Lantbruk, åkerbruk och djurhållning.

I Lars Jansson Lantbruk Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Anna Maria Helena som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jansson, Lars Sören som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .