Bjuvs Racing service Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969626-5413 är organisationsnummer för verksamheten Bjuvs Racing service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjuvs Racing service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Bjuvs Racing service Handelsbolag finns i.

Bjuvs Racing service Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-05-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjuvs Racing service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Bjuvs Racing service Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Bjuvs Racing service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Bjuvs Racing service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 076-8048096 eller genom brev på följande adress:
Tredje Tvärg. 1, 814 40, Skutskär

Försäljning av motorcykeldelar, uthyrning av personal.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjuvs Racing service Handelsbolag och det är Lundqvist, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Österud, Lars Olav som är född 1961 och har titeln Bolagsman,