Stall Sätra Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Stall Sätra Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Stall Sätra Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stall Sätra Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1996-08-21. Men sedan 1996-01-01 så har Stall Sätra Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Säljansv. 278, 811 94, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Sätra Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-150642.

Sandviken arbetar för att verksamheter som Stall Sätra Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Sätra Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Uppfödning och tävling med hästar.

Firmatecknare för Stall Sätra Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Eva Jansson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Sätra Handelsbolag och det är följande personer, Jansson, Eva Maria som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Jansson, Per Erik Kristofer som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Jansson, Per Ove som är född 1938 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stall Sätra Handelsbolag är 969629-2136.