Medund Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969629-3316 är organisationsnummer för företaget Medund Sandviken Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Medund Sandviken Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Medund Sandviken Handelsbolag finns i.

Medund Sandviken Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-08-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Medund Sandviken Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Medund Sandviken Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Medund Sandviken Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Malmström, Rolf.

Vill ni komma i kontakt med Medund Sandviken Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 026-278089 eller genom brev på följande adress:
Lindparken 9, 811 36, Sandviken

Medicinsk- och pedagogiskverksamhet. Utbildning och undervisning inom medicin och språk samt musikverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Medund Sandviken Handelsbolag och det är Malmström, Rolf Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Malmström, Åsa Elisabet som är född 1950 och har titeln Bolagsman,