Form Perfect i Järbo Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969633-5851 är organisationsnummer för bolaget Form Perfect i Järbo Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Form Perfect i Järbo Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Form Perfect i Järbo Handelsbolag finns i.

Form Perfect i Järbo Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-12-18 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Form Perfect i Järbo Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Form Perfect i Järbo Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Form Perfect i Järbo Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Form Perfect i Järbo Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-71264 eller genom brev på följande adress:
Svadenv. 3 D, 811 70, Järbo

Konsultverksamhet inom databranschen, utveckling av data- applikationer, blanketter för myndigheter och företag. Ut- bildning i datorhantering. Inköp och försäljning av tyger och kläder, sömnad och mönsterkonstruktion. Hästavel och westerntraining, turridning.

Det finns olika personer som har en koppling med Form Perfect i Järbo Handelsbolag och det är Persson, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Persson, Britt Marie Helena som är född 1960 och har titeln Bolagsman,