HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Kommanditbolag som heter HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-12-08 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2005-03-29 så har HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Baldersplan 7, 811 31, Sandviken. Vi ni istället prata med HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag så kan ni göra det på 0290-40680.

Restaurang och pizzeria samt därmed sammanhängande verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pub Le Mans AB som är född och har titeln Komplementär, Afshari Rad, Shawn som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

HeverKan-Bar o Café o Rest- Kommanditbolag har 969642-2899 som sitt organisationsnummer.