Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Handelsbolag. Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 969658-0761.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 026-270378 alternativt besöka eller skicka post till Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag på följande adress Orrv. 3, 811 32, Sandviken.

Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Hantverkarboden i Sandviken Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Egen tillverkning av hantverk såsom olika modeller av tomtar, troll, påskkärringar och kycklingar. Målade träalster, sidenslipsar, lerfat och ljusstakar. Skärgårdsdekorationer i form av väggprydnader och ljuslyktor. Änglar i antikbehandlad gips, brodyr samt träljusstakar.