Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

969660-4280 är organisationsnummer för verksamheten Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sandviken som är den kommunen som Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag finns i.

Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1999-06-21 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-31004 eller genom brev på följande adress:
Källastigen 3, 812 90, Storvik

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggsektorn såsom nybyggnation, rivningsarbeten, reparation och underhåll av fastigheter. Utföra markarbeten grävning, schaktning och snöröjning. Utföra maskinarbeten, förar- tjänster, reparation av maskiner och bilar samt därmed förenlig verksamhet. Åga och förvalta fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindfalken Bygg & Marktjänst Kommanditbolag och det är Lindfalken AB som är född och har titeln Komplementär, Klang, Jonas Christofer som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare,