GA Marble Arch Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

GA Marble Arch Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som GA Marble Arch Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GA Marble Arch Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-05-02.

GA Marble Arch Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-02-25. Men sedan 2000-07-31 så har GA Marble Arch Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Högbov. 74 B, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GA Marble Arch Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5202716.

Sandviken arbetar för att bolag som GA Marble Arch Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för GA Marble Arch Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Rådgivning och konsulttjänster inom IT-området samt därmed förenlig verksamhet. Utbildning inom IT-området. Fastighetsaffärer samt förvaltning inom samma område.

Firmatecknare för GA Marble Arch Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GA Marble Arch Kommanditbolag och det är följande personer, Aldén, Bror Gunnar Alexander som är född 1943 och har titeln Komplementär, Aldén, Lucy som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för GA Marble Arch Kommanditbolag är 969666-7246.