Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag är ett företag som finns i Sandviken. I Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindholm, Per Georg som är född 1965 och har titeln Komplementär, Hedman, Stig Roland som är född 1924 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag på telefon 026-275108.

Bolagets verksamhet är handel med färg, tapeter, golv samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-09-12 och Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-09-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Färgbutiken Industrivägen Kommanditbolag har 969671-8403 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.