Stall Godolphin Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sandviken och Stall Godolphin Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Stall Godolphin Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Godolphin Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Godolphin Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-03-01. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Stall Godolphin Handelsbolag ska trivas.

Stall Godolphin Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppfödning och tävling med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Godolphin Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-24.

Idag är Stall Godolphin Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Stall Godolphin Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Kurt Birger Sjögren ensam..

De som är på något sätt har med Stall Godolphin Handelsbolag är Sjögren, Curt Birger som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Sjögren, Lars Christer som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Stall Godolphin Handelsbolag har 969676-1486 som sitt organisationsnummer.