Brobusar Handelsbolag Storvik

Gävleborgs län

Information

Brobusar Handelsbolag Storvik hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Brobusar Handelsbolag Storvik finns. I Sandviken så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Brobusar Handelsbolag Storvik tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Brobusar Handelsbolag Storvik har haft sedan 2001-12-31. Brobusar Handelsbolag Storvik har funnits sedan och 2001-12-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Brobusar Handelsbolag Storvik så kan ni göra det genom att skicka er post till Brobyv. 82, 812 90, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0290-10953.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Brobusar Handelsbolag Storvik har idag 969680-0201 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av Maria Norin. är den som för stunden ansvarar för Brobusar Handelsbolag Storvik

Handel och tävling med trav och- ridhästar.

I Brobusar Handelsbolag Storvik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Sten Åke Jörgen som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Norin, Eva Maria som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .