Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Bygg & Entreprenad och därmed förenlig verksamhet. Industri-, byggsanering och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av byggmaterial samt byggvaror. Fastighetsförvaltning samt värdepappershantering. Handel med fordon samt entreprenadmaskiner. Personaluthyrning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Sandviken så är Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2001-11-23 så skapades Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

969681-8682 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 026-270652 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hus & markfixarna Bygg & Entreprenad i Sandviken Handelsbolag är Berglund, Olov Tommy som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nordstrand, Klas Niklas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .