LODRAC Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

LODRAC Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som LODRAC Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LODRAC Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-01-28.

LODRAC Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2002-01-25. Men sedan 2002-01-28 så har LODRAC Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Dalsängsv. 55, 812 93, Kungsgården. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LODRAC Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-37944.

Sandviken arbetar för att verksamheter som LODRAC Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LODRAC Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av industriskydd och svets- utrustning, import och försäljning av damkläder samt data- tjänster såsom reparation av datautrustning och viss utbildning till privatpersoner i hemmen.

Firmatecknare för LODRAC Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LODRAC Kommanditbolag och det är följande personer, Perkovic, Dragan som är född 1972 och har titeln Komplementär, Nyberg, Jörgen Tobias som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för LODRAC Kommanditbolag är 969683-1867.