Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969684-4605 är organisationsnummer för verksamheten Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sandviken som är den kommunen som Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag finns i.

Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-03-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0290-37777 eller genom brev på följande adress:
Ovansjöv. 274, 812 40, Kungsgården

Bensin, oljor, biltillbehör, livsmedel, bilverkstad, vagnsuthyrning, korv försäljning, snabbmat, tobak samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungsgårdens Servicestation Handelsbolag och det är Andersson, Leif Peter som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Helander, Petra Linda som är född 1978 och har titeln Bolagsman,